ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / News / Şeful DSP Alba, ironii după vaccinare: „Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă!”

Create a News listing

Şeful DSP Alba, ironii după vaccinare: „Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă!”

Postat la Jan 12, 2021

Şeful DSP Alba a transmis ironic după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19 că "nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă".

Şeful DSP Alba Alexandru Sinea s-a vaccinat împotriva COVID-19.

„Este datoria mea de cetățean, fiu, tată și persoană publică direct implicată în lupta cu COVID-19 să fac tot posibilul să mă protejez și să le transmit celor apropiați mesajul că, la momentul actual, vaccinul este singura soluție”, a scris şeful DSP Alba într-o postare pe Facebook.

Alte ArticoleActorul Bogdan Stanoevici a murit, după ce se infectase cu COVID. ...Comuna Ciorogârla reintră în carantină pentru şapte zile. ...Ministrul Mediului a anunţat o nouă taxă: „Vine în ...

Alexandru Sinea a făcut şi o glumă, făcând aluzie la „injectarea cip-urilor prin vaccinare”.

„Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă! Lăsând gluma la o parte, n-am stat pe gânduri și azi m-am vaccinat anti-COVID. Ca și director al DSP Alba am beneficiat de vaccin conform strategiei naționale de vaccinare care, în faza I, se adresează în primul rând cadrelor medicale, dar și ”j) personalului din serviciile de sănătate publică, și anume din Institutul Național de Sănătate Publică, Direcțiile de Sănătate Publică”.”, a mai spus Alexandru Sinea.

Citeşte şi: Actorul Bogdan Stanoevici a murit, după ce se infectase cu COVID. Fostul candidat la prezidenţiale critica măsurile de protecție și a participat la mitinguri împotriva măstii sanitare

Şeful DSP Alba a mia anunţat că din 15 ianuarie este preconizată lansarea celei de-a doua etape a vaccinării care va fi extinsă și la alte categorii de persoane, în primul rând fiind vizată populația la risc, și anume adulții cu vârsta de peste 65 de ani, cu boli cronice.
„Am parcurs niște luni foarte grele, probabil vor mai veni alte câteva luni grele dar măcar acum putem vedea luminița de la capătul tunelului”, a conchis Alexandru Sinea.