ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / News / Valeriu Gheorghiță, despre posibilitatea ca noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie să fi ajuns în România: Nu știm, orice este posibil

Create a News listing

Valeriu Gheorghiță, despre posibilitatea ca noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie să fi ajuns în România: Nu știm, orice este posibil

Postat la Dec 28, 2020
Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România, spune că a doua tranșă de vaccin anti-COVID va ajunge în țara noastră în 28 decembrie, iar în 29 decembreie dozele vor fi distribuite către toate cele 370 de centre de vaccinare din spitalele din România.
  • "Dacă lucrurile decurg bine, ar trebui ca în 6 luni din acest moment să putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populație. Mâine primim următoarea tranșă de vaccinuri, apoi începe distribuirea lor către cele 370 de centre de vaccinare din spitalele din România", a declarat medicul militar, după începerea campaniei de vaccinare în România.
Întrebat despre posibilitatea ca noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie să fi ajuns și în România, medicul a răspuns: "Nu știm dacă noua tulpină este și pe teritoriul României, dar orice este posibil. Din ce știm, vaccinul are acoperire și pentru acestă tulpină".