Add Listing

© 2019 All rights reserved. SEOmaxim Romania

Recomandam Pompe Centrifuge de la Amitech

Home / News / Recomandam Pompe Centrifuge de la Amitech

Create a News listing

Amitech este cel mai vechi producator european de pompe centrifuge, functionand fara intrerupere din 1860, sub acelasi nume si deservind inca de atunci numeroase ramuri ale industriei. Vasta gama de pompe centrifuge produse de Amitech cuprinde pompe centrifugale, pompe cu doua sau trei suruburi, pompe cu surub excentric (cavitati progresive), pompe cu elice ( propeller pump ), precum si pompe peristaltice si maceratoare.

Pompele cu doua sau cu trei suruburi sunt utilizate pentru a pompa uleiuri sau orice alte fluide lubrifiante, cat si fluide cu capacitate de ungere foare scazuta sau chiar fluide non-lubrifiante. Caracteristicile principale ale pompelor cu doua sau trei suruburi sunt: pompe auto-amorsante, cu o eficienta de pompare ridicata, silentioase si potrivite din punct de vedere functional pentru a fi utilizate cu variatoare de turatie (convertizor de frecventa).

Pompele centrifugale sunt utilizate pentru a pompa fluide neutre sau agresive din punct de vedere chimic, fluide pure sau in diverse solutii, fluide cu temperaturi foarte joase sau fluide fierbinti, cat si fluide cu potential pericol pentru mediul inconjurator. Seriile de pompe Amitech sunt construite in sistem modular, cu dimensiuni si debite conforme EN 733 si EN 22858/ISO 2858. De asemenea, sunt disponibile si dimensiuni intermediare sau aditionale, care largesc gama de posibilitati de dimensionare a pompei.

Pompele centrifugale Amitech NU SUNT auto-amorsante. Sunt disponibile versiuni specializate de pompe centrifuge Amitech pentru fluide fierbinti: ulei de transfer termic, apa supraincalzita, etc. Aceste constructii specializate de pompe centrifugale se remarca prin simplitatea design-ului, pompele neavand nevoie de echipamente suplimentare de racire. Etansarea mecanica este simpla, nebalansata, construita din aliaje de otel obisnuite, fara materiale exotice si implicit costisitoare. Pompele centrifugale Amitech pot fi realizate in design orizontal sau vertical, cu montaj in design compact sau cu cuplare elastica, pe placa de baza sau pe suport, inclusiv versiuni de pompe centrifugale multietajate.

VERK V4P-550A este una dintre cele mai bune pompe centrifuge pentru fantani sau bazine de mare adancime, fiind usor de manevrat, cu un consum de 500 wati. Datorita adancimii maxime de scufundate si a inaltimii de livrare mari, aceasta pompa este ideala asigurarii necesarului de apa de uz casnic si pentru irigarea culturilor. Debitul livrat de pompa VERK V4P-550A este de aproximatix 2100 litri pe ora (30 litri pe minut) la o adancime maxima de scufundare de 15 metri si o inaltime de livrare de 50 metri. Un plus categoric pentru aceasta pompa este ca nu are o limita inferioara pentru adancimea de scufundare, consumul de putere fiind direct proportionat cu inaltimea de ridicare a apei. Continutul maxim de nisip in apa este de 3%.

Posted on May 14, 2018