ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / News / Recomandam Pompe Centrifuge de la Amitech

Create a News listing

Recomandam Pompe Centrifuge de la Amitech

Postat la May 11, 2018

Amitech este lider pe piata de pompe centrifuge de caldura cu recuperarea aerului evacuat. Amitech are o traditie de aproape 30 de ani in producerea de pompe de caldura, timp in care am acumulat multa experienta si am dezvoltat o gama unica de produse. Noua noastra generatie de pompe de caldura cu recuperarea aerului evacuat face astfel un pas inainte datorita tehnologiei inovatoare dezvoltate de NIBE.

Acum putem oferi produse cu performante ridicate care garanteaza siguranta in exploatare si costuri de operare foarte scazute - atat la factura de incalzire cat si in ceea ce priveste protectia mediului ambiant. In loc sa lasati ca energia pe care ati platit-o deja sa se piarda prin conductele de evacuare impreuna cu aerul viciat din casa, de ce nu ati incerca mai bine sa o refolositi. In functie de modelul ales si de dimensiunile casei in care locuiti, prin montarea unei pompe centrifugede caldura cu recuperarea aerului evacuat puteti economisi chiar si 50% din cheltuielile cu electricitatea. Astfel, puteti plati jumatate sau chiar mai putin pentru incalzirea si producerea de apa calda, comparativ cu o instalatie clasica formata dintr-un cazan electric si un sistem de ventilatie.

Utilizand energia recuperata din casele dumneavoastra pentru producerea de apa calda si incalzire, o pompa de caldura ce recupereaza aerul de ventilatie emite mult mai putin CO2. Prin montarea in casele dumneavoastra a unor pompe centrifuge de caldura cu recuperarea aerului de ventilatie va veti bucura atat de avantajele utilizarii acestora, dar totodata veti respecta si reglementarile prezente si viitoare in domeniul constructiilor. In unele zone ale Europei se aplica deja reguli stricte privind eficienta energetica si ventilatia caselor nou construite. Este posibil ca aceste reglementari sa devina si mai stricte, iar in final sa reprezinte un standard pe intregul continent.

Beneficiati de confortul unui sistem complet de furnizare incalzire, ventilatie si apa calda menajera. Un “pachet” complet de ventilatie care include absolut toate elementele necesare montarii, pana la cel mai mic surub sau robinet. Astfel, vine in sprijinul instalatorilor si este eficient din punct de vedere al costurilor pentru clientul final. Acest sistem a fost proiectat pentru a fi atractiv atat din punct de vedere functional cat si estetic. Montarea pompei de caldura NIBE cu recuperarea aerului evacuat se poate face in spatii mici, nu este necesara o camera speciala.