ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / News / Ludovic Orban a fost ignorat de baronii PNL din Cluj. Boc și Tișă nu au la promovarea candidaturii fostului premier la șefia partidului

Create a News listing

Ludovic Orban a fost ignorat de baronii PNL din Cluj. Boc și Tișă nu au la promovarea candidaturii fostului premier la șefia partidului

Postat la May 17, 2021

Pare că președintele PNL pierde teren în partid. Duminică, Şeful CJ Cluj, Alin Tişe, şi primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, nu au mers la promovarea candidaturii pentru un nou mandat la șefia formațiunii politice, în orașele din județ.

Ludovic Orban a fost ignorat de baronii PNL din Cluj. Tişe a a declarat ferm că nu are de ce să se afişeze alături de Orban, fiind contestatar al acestuia.

Ludovic Orban a fost ignorat de baronii PNL din Cluj. Boc și Tișă nu au la promovarea candidaturii fostului premier la șefia partidului

Alte ArticoleMarcel Ciolacu aruncă bomba despre discuțiile premierului Cîțu ...ANTON ROG, General de brigadă, Director General al Centrului ...Cum a petrecut Florin Cîțu prima zi de libertate. Premierul ...

De altfel, primarul Boc este printre principalii lideri pe care mizează premierul Florin Cîţu, în cazul unei candidaturi la şefia PNL, spune adevărul.ro.

„Nu voi mai accepta ca munca mea din judeţ să fie folosită ca exerciţii de imagine ale unora care vin în vizita pe aici şi apoi pleacă . Să-şi facă imagine cu activitatea şi cu realizările lor, dacă o au. E o chestiune de etică politică. Oameni incompetenţi în judeţele lor vin la Cluj sa se laude cu munca altora iar apoi ne tratează cu lipsă de respect. Ne pretind rezultate electorale bune iar apoi prin decizii arbitrare ne îngreunează munca politică din judeţ şi ne afectează negativ electoral”, a declarat Alin Tişe, fiind amintit faptul că Orban nu s-a luptat la negocierile cu USR-PLUS şi UDMR să câştige numirea prefectului de Cluj de către PNL.

Emil Boc a lipsit de la evenimentele unde a fost prezent Ludovic Orban motivând faptul că a avut alte întâlniri. Potrivit unor surse din conducerea PNL, Boc a bătut palma cu Florin Cîţu să facă parte din echipa acestuia, fiind luată calcul o candidatură a edilului pentru funcţia de prim-vicepreşedinte sau preşedinte executiv, aceasta ultimă poziţie fiind însă posibilă doar dacă e schimbat Statutul PNL până la congres.

Ludovic Orban a venit cu anunţul mult aşteptat. Fostul premier a declarat că va candida pentru un nou mandat, la alegerile interne din acest an.

Acesta spune că are o carte de vizită care este un argument puternic în faţa colegilor de partid”.

„Candidez cu o carte de vizită care este cunoscută de toţi colegii mei şi care este practic un argument puternic pentru a putea să mă prezint în faţa colegilor mei cu un proiect pe următorii patru ani de zile, care să permită PNL să realizeze pentru România tot ceea ce a promis.

Congresul înseamnă alegeri în tot partidul, la toate nivelele. Peste tot vom avea conduceri legitimate prin vot în urma conferinţelor la nivel local, judeţean şi ulterior în urma congresului”, a declarat sâmbătă Orban, într-o conferinţă de presă susţinută la Zalău.

Citește și: Ludovic Orban, singurul candidat la şefia PNL: Cartea mea de vizită este cunoscută de toţi colegii mei şi este un argument puternic

Citește și... Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti Casele de schimb valutar independente vând euro la un preţ mai mic decât cotaţia BNR. Care este explicaţia?