Add Listing

© 2019 All rights reserved. SEOmaxim Romania

Livrari Pizza Sector 5 cu o varietate de preparate culinare proaspete de la Pikandy Plus

Home / News / Livrari Pizza Sector 5 cu o varietate de preparate culinare proaspete de la Pikandy Plus

Create a News listing

Livrari Pizza Sector 5 de la Pikandy Plus va ofera o varietate de preparate culinare proaspete si de calitate. Meniul din care poti alege este unul foarte variat, imbinam renumitele preparate italienesti cu specialitati romanesti, dar si cu preparate din bucataria internationala. Toata mancarea este preparata in ziua respectiva, iar comenzile sunt facute pe loc, in functie de solicitari. Pizza Pikandy Plus respecta traditia si coace pizza si anumite sortimente de paste, pe vatra, la cuptor cu lemne. Acordam cea mai mare atentie calitatii serviciilor noastre, pentru a satisface si pe cei mai pretentiosi clienti. Va asteptam sa savurati delicioasele preparate Pizza Pikandy Plus, iar pentru cei mai comozi, oferim si servicii de livrari pizza sector 5 la domiciliu.

Livrari Pizza Sector 5 ofera tuturor clientilor o pizza pe vatra la cuptor cu lemne exceptionala si unica, care va satisface si cele mai rafinate gusturi. Toate preparatele delicioase pe care le oferim, fac din Pizzeria Pikandy Plus o locatie demna de incredere, pentru ca dumneavoastra, familia sau prietenii, sa fiti satisfacuti pe deplin de specialitati savuroase si calitative. La livrari pizza sector 5 de la Pikandy Plus va puteti bucura de o bogata gama de sortimente de pizza, dar si alte preparate aromate, cum ar fi paste penne, salate proaspete, dressing-uri atent selectionate, variate specialitati ale casei, deserturi extrem de gustoase.

De asemenea, puteti sa formati o pizza exact cum o doriti dumneavoastra sau puteti sa comandati in mod optional topping-urile anexate. Livrari Pizza sector 5 de la Pikandy PLus va ofera trasport gratuit la comenzile dumneavoastra (exceptand zonele din afara orasului, detalii la telefon), acestea fiind livrate in cel mai scurt timp posibil. Pikandy Plus creeza pentru dumneavoastra o pizza coapta pe vatra si originala, cu un blat pufos si ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate.

Cu o vastă experiență în acrobațiile cu aluatul de pizza, pizzeria nu face decât să transmită această pasiune culinară a bucatarului și către bucurestenii și turiștii care aleg să treacă pragul simpaticei pizzerii aflate în inima orașului. Iar dacă preferi să savurezi delicioasele pizze în confortul casei tale, Pizza Pikandy PLus face și livrări la domiciliu. Îți dorim poftă bună!

Posted on May 07, 2018