ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / News / Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021. Atenţie la ce postaţi pe reţelele de socializare

Create a News listing

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021. Atenţie la ce postaţi pe reţelele de socializare

Postat la Jan 24, 2021

Problemele creează frustrări, dar săptămâna aceasta, totul se echilibrează și se aliniază frumos. Citeşte previziunile făcute pentru huff.ro.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Berbec. Restricțiile din ultima săptămână par să se ridice în ce privește cariera, mersul înainte este sigura opțiune.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 11-a a viitorului, face un sextil cu Chiron din propriul tău semn. Aspectele legate de Chiron sugerează un moment de vindecare și, astăzi, energia se concentrează în jurul propriei identități și a ideii de încredere. Nu poți pune căruța în fața calului. Este inutil să amâni acțiunea până când te simți încrezător. Încrederea vine din acțiunile tale.

Alte ArticoleHoroscop Mihai Voropchievici 25-31 ianuarie 2021. Nu forţaţi ...Horoscopul zilei DUMINICA 24 IANUARIE 2021. Inca o zi memorabilia ...Horoscop URANIA 23-29 ianuarie 2021. Săptămână plină de ...

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Taur. Dificultățile săptămânii anterioare s-au încheiat, iar acum înoți în ape mai limpezi. Ca semn de pământ ai suportat bine furtuna.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 10-a a carierei face un sextil cu Tămăduitorul Chiron. A fost o perioadă grea, iar acum ai nevoie de puțină mângâiere și încurajae. Este bine să ai grijă de tine și să-ți spui lucruri pozitive și înălțătoare.

Marți, aduce o pereche de aspecte interesante începând cu Soarele care face pătrat cu Uranus în propriul tău semn. Cu acest aspect, te poți apleca mai mult asupra carierei dacă acest loc de muncă îți aduce bucurie sau poți găsi ceva mai bun care să îți ocupe timpul. Trebuie făcute alegeri pentru a merge pe calea cea bună.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Gemeni. În ultima săptămână, s-ar putea să te fi simțit mai îngrădit decât liber. Dar acum lucrurile au revenit la starea normală și cei din jur sunt atenți la ceea ce spui.

Luni, Soarele din Vărsător în Casa a 9-a a înțelepciunii, face un sextil cu Chiron din Casa a 11-a a prietenilor. Astăzi, poți ajuta un prieten care a avut o săptămână dificilă sau un an dificil. Fii umărul pe care pot să plângă. Vor ca cineva să îi asculte și să le dea câteva sfaturi.

Marți, două aspecte interesante. Soarele care în Vărsător face un pătrat cu Uranus din Taur. Neptun închide un Careu în T cu Nodurile Lunare. De nicăieri, totul se schimbă. Dintr-o dată decizi să renunți la școală sau să iei lumea în picioare. Sau o informație este atât de revoluționară încât lumea ta va fii complet diferită.

Citeşte horoscop integral Minerva, pe huff.ro

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Rac. Este posibil să fi auzit nu mult mai des în ultima săptămână. Ei bine, săptămâna aceasta va fi mai mult da.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 8-a a resurselor de la alții, face sextil cu Chiron. După o săptămână dificilă, oamenii din jurul tău îți oferă sprijinul, în special iubita/iubitul sau un prieten apropiat. Îți dau sugestii, îți fac cadouri sau te pot îndruma către oameni care îți pot fi de ajutor.

Marți, Soarele face un pătrat cu Uranus din Taur, aflat în Casa a 11-a a mediului și rețelei sociale căreia îi aparții. Schimbarea, aduce o nouă șansă, care vine pe o cale diferită. Ai putea fi pionul de bază în formarea unui grup sau să îți asumi rolul de leader într-o organizație din care faci deja parte parte.

Horoscop URANIA 23-29 ianuarie 2021. Săptămână plină de riscuri

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Leu. Vei avea parte de o săptămână armonioasă. Luni, Soarele din

Vărsător, în Casa a 7-a a relațiilor face un sextil cu Chiron din Casa a 3-a a comunicării. Astăzi, te poți întâlni cu cineva din trecut sau poți avea un dialog frumos cu ea/el. Este un aspect vindecător pentru găsirea unor modalități de a coexista sau chiar de a vă ajuta reciproc. Este, de asemenea, bun pentru relația actuală, deoarece discutați despre nevoile voastre și găsiți modalități de a vă sprijini reciproc.

Tot astăzi, se formează o pereche de aspecte care încep cu Soarele din Vărsător care face conjuncție cu Uranus din Casa a 10-a a carierei. Aspectul semnalează o schimbare dramatică, posibil legată de locul de muncă. Poate exista o fuziune sau o persoană din conducerea s-a apucat să regândească organigrama. Fii atent la reputația ta pe rețelele de socializare și în lume, deoarece ești extrem de vizibil în tot acest timp.

Citeşte horoscop integral Minerva, pe huff.ro