Add Listing

© 2019 All rights reserved. SEOmaxim Romania

Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei este o alegere buna pentru copilul dvs

Home / News / Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei este o alegere buna pentru copilul dvs

Create a News listing

Viziteaza gradinita sector 1 inainte si lasa cele doua medii sa se intrepatrunda. Sunt gradinite care accepta si satisfac aceasta dorinta a parintilor. O vizita cu copilul inaintea primei zile de gradinita, cunoasterea mediului, descoperirea jucariilor, a materialului de lucru ar putea fi fascinante pentru el. Nu exagera propria anxietate. Este normal ca raspunsul tau la nelinistea copilului din primele zile de gradinita sector 1 sa fie ingrijorarea. 

Desigur, nu-ti place sa-ti vezi copilul suparat insa trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca micutul tau se va acomoda cu noul mediu, chiar daca mai greu decat alti copilasi. Abordeaza aceasta situatie cu incredere si transmite-i copilului tau acest sentiment. Nu prelungi despartirea Asigura-l pe copilasul tau ca te vei intoarce, ia-ti ramas bun si pleaca. Daca prelungesti despartirea o sa planga mai mult si o sa planga, si mai mult, data viitoare pentru ca vede ca este o modalitate eficienta de a te tine langa el. De asemenea, nu te furisa. Increderea in sine este cel mai important lucru cu care un copil se duce la gradinita sector 1.

Iar atunci cand stie cum sa se descurce singur, se simte implinit si capabil; apoi va face pasul in lumea noua a gradinitei cu siguranta si incredere. Invatati copilul sa spuna la revedere. Despartirea este mai usoara atunci cand copilul intelege ca exista un moment cand ne luam la revedere si stie cand vine acest moment. Discutati despre asta dinainte, odata ce ajungeti la gradinita si in momentul in care trebuie sa va despartiti. Apoi, inainte de a pleca, aveti grija ca copilul sa ia parte la o activitate sau sa fie prins intr-un joc distractiv in clasa. 

Spuneti un la revedere ferm si plecati repede. Regula de baza pentru parintii anxiosi este: nu mai ramaneti acolo, plecati imediat. Este recomandat ca parintii sa faca vizite cu copilul la viitoarea gradinita sector 1, inainte sa inceapa orele, pentru a ameliora socul momentului in care copilul este lasat si parintii pleaca. Daca este posibil sa organizati niste vizite cu invataroarea sa o cunoasca si sa vada ca este o persoana amabila si draguta si poate astepta cu nerabdare inceperea scolii. Parintii trebuie sa fie cu cat mai implicati posibil, cel putin la inceput.

Posted on May 11, 2018