ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / News / Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei cu metode atutentice de educatie

Create a News listing

Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei cu metode atutentice de educatie

Postat la May 10, 2018

Pentru persoanele foarte ocupate, care nu au posibilitatea de a sta acasa pentru a-si creste si ingriji micutii, o alegere foarte buna este gradinita sector 1 din Bucuresti, Prichindei si Voinicei. Am amenajat un spatiu corespunzator ingrijirii, educarii si dezvoltarii armonioase a copiilor. Gradinita Prichindei si Voinicei se bazeaza pe conceptul de invatare prin joaca.

Deoarece elevii nostri sunt foarte mici, ne-am adaptat modul de predare si interactiune pentru a le permite sa acumuleze maximum in acesti ani, in care au abilitatea de a absorbi orice informatie, ca un burete. Cresa noastra primeste copii cu varste cuprinse intre 3 luni si 4 ani. Grupele noastre sunt urmatoarele; grupa mini de cresa, 6 - 12 luni.

Pentru a beneficia de atentia si ingrijirea pe care parintii o asteapta de la noi, grupele de gradinita sector 1 Prichindei si Voinicei sunt formate din maximum 10 copii. In ceea ce priveste programul, avem deschis intoate cele sapte zile ale saptamanii de la ora 7.00 la ora 20.00, cu posibilitatea de a prelungi programul, in functie de necesitatile dumneavoastra. Unitatea noastra dispune de monitorizare video si ofera disponibilitatea de extindere a programului peste noapte si in week-end.

Gradinita sector 1 este autorizata de Ministerul Educatiei prin O.M. Principiile educatiei Montessori devin evidente imediat ce ati intrat intr-o clasa de curs din Gradinita Montessori Kids at work. Culori calde, lumina naturala, spatii largi si aerisite reprezinta ingredientele unui mediu care cultiva calmul si concentrarea. Aproape ca te simti ca acasa.

Gradinita Prichindei si Voinicei foloseste metoda autentica de educatie Montessori, bazandu-se pe materiale originale, create de Dr. Maria Montessori pentru fiecare grupa de varsta. Locatia noastra, amenajata de un consultant international certificat in metoda Montessori, vine in intampinarea nevoilor copiilor fiind mediul propice pentru stimularea potentialului. Punem un accent deosebit pe comunicarea cu parintii si pe sentimentul de apartenenta la o mare familie in care cu totii au un scop comun - fericirea si sanatatea copiilor.

Gradinita Prichindei si Voinicei functioneaza in sistem bilingv romana - engleza, predarea este atat in limba romana, cat si in limba engleza. Personalul nostru are experienta internationala, iar comunitatea de copii este multiculturala. Incurajam expunerea copiilor la culturi diferite astfel incat sa poata accepta orice diferente fizice sau culturale si sa invete din acestea.