Add Listing

© 2019 All rights reserved. SEOmaxim Romania

Gradinita Particulara Sector 1 va sta la dispozitie pentru copilul dumneavoastra

Home / News / Gradinita Particulara Sector 1 va sta la dispozitie pentru copilul dumneavoastra

Create a News listing

In gradinita particulara sector 1 Prichindei si Voinicei, la grupa verde, adica mijlocie, copii stateau asezati la mese si desenau, pentru ca ei sunt mai mari decat colegii lor din sala alaturata. Doar au implinit deja doi ani. Iar la grupa portocalie a fost numai veselie. O parte dintre prichindei se jucau pe covor, altii desenau, iar cativa au luat cu asalt leaganele special facute pentru varsta lor. Asa putem descrie in doar cateva cuvinte atmosfera de la gradinita Prichindei si Voinicei, aflata in subordinea Serviciului Public de Asistenta Sociala Bucuresti.

Cresele sunt una dintre alternativele cele mai bune pentru parintii care nu au unde sa isi lase copilul in momentul in care merg la serviciu. Cei care nu au bunici sau nu isi permit sa plateasca o bona care sa aiba grija de micutul lor opteaza pentru gradinita particulara sector 1. Acolo prichindeii sunt in siguranta si au parte de cele mai bune ingrijiri in functie de varsta pe care o au. Prichindei si Voinicei are 70 de locuri, dar sunt inscrisi 125 de prichindei de la sase luni la patru ani.

Pentru a fi siguri ca vor fi acceptati in colectivitate, deja 15 parinti au „rezervat” un loc pentru anul 2011. „Este cresa care a beneficiat de reparatii pentru a oferi conditii conform standardelor Uniunii Europene. Se fac rezervari cu mult timp inainte. In prezent avem patru copii intre 8-9 luni, perioada de acomodare nu s-a terminat, asa ca incercam sa ne descurcam cat mai bine. La grupa mica avem cinci cadre, doua asistente pe cate o tura si personal auxiliar care ajuta la curatenie, servirea mesei etc. Prichindeii sunt „scoliti” ca la carte.

Avem o metodologie dupa care lucram. Este vorba de „Dezvoltarea copilului anteprescolar”, dupa un manual editat de Maria Ursachi. La grupele mica si mijlocie se prevede dezvoltarea psihomotorie a copilului, formarea deprinderilor igienice la copilulu mic. La grupa mare indemanarea este punctul forte. Invata de la poezii la cantece si mici scenete.

Avem o curte dotata cu multe jocuri specifice si, in fiecare zi insorita, toti copiii se bucura din plin de acestea”, a mai adaugat interlocutoarea noastra. Parintii nu achita decat 8 lei pentru fiecare zi in care copilul frecventeaza cresa. Micutii primesc trei mese principale si doua gustari, meniul fiind stabilit in functie de caloriile calculate de cadrele medicale. Gradinita particulara sector 1 ramane deschisa inclusiv pe perioada verii.

Posted on May 07, 2018