ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / News / Firma de Curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts pentru case, blocuri si birouri in Bucuresti

Create a News listing

Firma de Curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts pentru case, blocuri si birouri in Bucuresti

Postat la May 14, 2018

Sunteti in cautare de o firma de curatenie Bucuresti profesionista? Ati venit unde trebuie! Personalul nostru este atent pregatit si selectat pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii din partea echipei de curatenie. Firma de curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts executa servicii de curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie in birouri,hale industriale,spatii comerciale,apartamente,vile,curatare si spalare mocheta, canapele, saltele, fotolii, scaune, tapiterii textile, covoare.

Dupa ce firma de curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts a terminat lucrarea avem personal specializat care supervizeaza calitatea muncii astfel ca dumneavostra sa fiti pe deplin multumit! Firma de Curatenie Best Cleaning Experts se ocupa de murdarie! Dupa noi totul este luna! Pentru ca ne gandim la sanatatea clientilor nostrii folosim numai, sisteme complexe de curatenie si igienizare. Kirby este singurul sistem de aspirare profesional american care foloseste filtrarea HEPA cu tehnologie microalergenica. Pentru ca aparatele noastre au capacitatea de aspirare puternica reusim sa capturam chiar si cele mai mici particule, inclusiv alergenii care cauzeaza diferite alergii.

Firma de curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts este un nume de referinta pe plan mondial si are o istorie de peste 100 de ani in domeniul fabricarii echipamentelor si utilajelor din domeniul curateniei. Best Cleaning Experts este compania la nivel mondial care realizeaza echipamente comerciale, industriale si private in domeniul curateniei. Compania Cleaningteam, detine de asemenea curatitoare cu aburi, aspiratoare si masini pentru curatenie industriala si casnica.

Degajarea gunoiului in spatiile special amenajate. Aspirarea si spalarea pardoselii. Aspirarea mobilierului care are tapiterie. Stergerea prafului de pe picioarele scaunelor. Indepartarea prafului de pe corpurile de iluminat. Stergerea prafului depus pe toate dulapurile din incinta biroului. Indepartarea panzelor de paianjen. Curatarea usilor si a tocariei. Curatarea geamurilor de la receptie. Indepartarea prafului depus pe dulapuri. Stergerea prafului depus pe picioarele scaunelor.

Stergerea prafului depus pe monitoare / telefoane. Stergerea tuturor suprafetelor, astfel incat, dupa incheierea unei sedinte, sala sa fie pregatita pentru inceperea urmatoarei sedinte (se vor indeparta in special toate urmele aflate pe mesele din sala de sedinte). Stergerea suprafetelor aflate in dreptul geamurilor. Cestile/paharele se vor strange, se vor spala. Golirea cosurilor de gunoi, inlocuirea sacilor menajeri. Degajarea gunoiului in spatiile special amenajate. Aspirarea si spalarea pardoselii. Aspirarea tuturor suprafatelor din material textil ale mobilierului. Stergerea prafului depus pe corpurile de iluminat. Indepartarea prafului depus pe instalatia de aer conditionat.