POST

© 2020 All rights reserved. SEOmaxim Romania

Cu cât este mai rezistentă lenjeria de pat /cearşaful, cu atât calitatea este mai bună

Home / News / Cu cât este mai rezistentă lenjeria de pat /cearşaful, cu atât calitatea este mai bună

Create a News listing

Cu cât este mai rezistentă lenjeria de pat /cearşaful, cu atât calitatea este mai bună. Pe lângă lenjeriile 100% bumbac, bumbacul satinat este mai fin și este apreciat de cei care vor o lenjerie mai lejeră, iar bumbacul flanelat este mai gros și este potrivit pentru perioadele reci. Bumbac? Cel mai căutat material pentru lenjerii este bumbacul. Bumbacul păstrează căldura în timpul iernii și lasă lenjeria să se aerisească în timpul verii, de aceea lenjeriile din bumbac sunt cele mai căutate și apreciate. Cu cât țesătura este mai deasă, cu atât materialul este mai rezistent și, prin urmare, calitatea lenjeriei este mai mare. În plus, felul în care este țesut materialul influențează finețea lenjeriei. În funcție de țesătură, unele lenjerii vor fi mai moi, altele mai aspre. Bumbac flanelat? Microfibră? Materialul și tipul țesăturii sunt cele două caracteristici care influențează calitatea unei lenjerii. Crep? Țesătură plată sau țesătură creponată? Lenjerie de pat pot fi realizate dintr-o multitudine de materiale, în funcție de preferințe. Lenjerie de pat sunt disponibile într-o mulțime de culori, modele, materiale, densități și mărimi. Bumbac satinat?

Avem o gamă variată de lenjerii de pat și așternuturi, de la lenjerii single sau duble din bumbac, bumbac satinat, până la lenjerii creponate sau cu țesătură plată, cu imprimeuri variate sau uni. Vei găsi lenjerii din bumbac sau de poliester pentru o îngrijire ușoară, precum și lenejrii de pat sofisticate din bumbac satinat și bumbac percal într-o varietate de opțiuni de culoare și design, permițându-ți să creezii dormitorul viselor tale în câteva minute. Dacă vrei să îți schimbi atmosfera din dormitor fără a cheltui o avere pe tapet, mobilier și accesorii, poți lua în considerare să faci o schimbare cu ajutorul lenjeriilor de pat, al așternuturilor sau al cearceafului. Avem o gamă actualizată constant de seturi de lenjerie de pat și așternuturi de pat la prețuri accesibile.

Pentru că dormitorul este sanctuarul în care te refaci după o zi lungă și aglomerată, este important să ai o lenjerie de pat de calitate, nu doar aspectuasă, ci care să fie și realizată dintr-un material rezistent și confortabil. Petrecem cel puțin o treime din zi în pat – fie că dormim cele 7 – 8 ore recomandate pentru un somn sănătos, fie că citim o carte seara la lumina lămpii, luăm micul dejun în pat, stăm la laptop sau pe tabletă în confortul așternuturilor. În sezonul rece care tocmai a venit, mai ales, ne despărțim cu greu de căldura și confortul așternuturilor.

nu va fi prinsă și vă va lăsa într-o lume de disconfort. După cum există, cu atât de multe alte detalii importante care trebuie luate în considerare, care pot înlocui complet necesitatea unui număr mare de fire, acesta este probabil cel mai puțin aspect vital al lenjeriei de pat pe care trebuie să-l aveți în vedere atunci când mergeți la cumpărături și ar trebui să fie doar o considerație finală atunci când comparați lenjerie de pat care satisfac toate celelalte nevoi. Cu toate acestea, dacă ai tendința să crești rapid după ce te-ai culcat, este posibil să vrei să iei în considerare o țesătură mai grea sau ceva care te ajută să conțină căldură corporală, cum ar fi tricotul. În plus, veți dori să luați în considerare factorul monetar și modul în care acest lucru vă afectează decizia. Multă vreme, oamenii au susținut că numărul de fire este cea mai importantă considerație atunci când decideți să cumpărați lenjerie de pat nouă. Până la urmă, nu ar avea sens să rupi banca dacă sunteți la fel de confortabil cu un material mai puțin costisitor. Aveți în vedere modul în care dormiți. Dacă aveți tendința să vă încălziți prea repede, veți dori un material și o țesătură care să permită o respirabilitate mai mare, astfel căldura excesivă a corpului dvs.

Puteți utiliza aceeași lenjerie de pat, bumbac și poliester pentru camera copiilor și camerei dvs. Cel mai important este să găsești detaliile care te fac fericit, deoarece toată lumea este diferită și necesită un fel de specializare pentru a crea spațiul perfect pentru somn. ar trebui să fie paradisul dvs. și, dacă nu este cel mai confortabil loc din casa dvs., poate fi timpul să vă reconsiderați lenjeria de pat. de oaspeți, permițându-vă să economisiți puțin bani, oferind în același timp rezistență, durabilitate și un sentiment de confort. De asemenea, nu ar fi ideal să îmbrăcați paturile copiilor mici cu bumbac egiptean, care este scump și puțin mai delicat decât unele dintre materialele sintetice disponibile. Pentru iarnă, puteți oferi opțiunea de flanelă pentru a vă ajuta să rămâneți cald, în cazul în care oaspeții și copiii dvs. Amintiți-vă, patul dvs. Cu acest ghid cuprinzător pentru varietatea de opțiuni pe care le aveți atunci când decideți să mergeți la cumpărături, ar trebui să puteți determina mult mai repede ce fel de lenjerie de pat sunt ideale pentru dvs. nu vor dormi prea cald.

Posted on Oct 03, 2019