ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / News / Ce este Domain Authority sau Autoritatea Domeniului ?

Create a News listing

Ce este Domain Authority sau Autoritatea Domeniului ?

Postat la Dec 20, 2018

Deci, autoritatea domeniului este un unitate de masura Iventata de Companiile de SEO sau de Softurile de SEO si nu exista in algoritmul Google.

Autoritatea de domeniu, indiferent dacă este sau nu ceva care Google are sau nu, este un concept important de luat în seamă.

În esență, Google are incredere in unele siteuri mai mult decat in altele, adica cu marusarea Domain Authority veti putea sti care este mai importat decat altul pentru o campanie SEO eficienta.

"PageRank se bazează pe natura unică a democrației a web-ului, utilizând structura vastă de link-uri ca indicator al valorii unei pagini individuale. În esență, Google interpretează un link de la pagina A la pagina B ca vot, prin pagina A, pentru pagina B"

Autoritatea de domeniu este un fenomen important de clasificare în Google. Nimeni nu știe exact cum Google calculează, clasifică și evaluează popularitatea, reputația, intenția sau încrederea unui site, în afara Google, dar când scriu despre autoritatea domeniului, mă gândesc în general la site-uri care sunt populare, reputate și de încredere - toate acestea pot fi falsificate, desigur.

Este o metaforă folositoare ca și un proxy pentru calitate și, uneori, o puteți utiliza pentru a evalua probabilitatea unei clasări a site-ului pentru un anumit cuvânt cheie, pe baza scorului său relativ în comparație cu site-urile și paginile concurente.

Site-urile istorice care aveau autoritate de domeniu sau autoritate de afaceri on-line aveau o mulțime de linkuri către ele, motiv pentru care legătura a fost atât de populară o tactică - și numărarea acestor linkuri este, în general, modul în care majoritatea instrumentelor de terțe părți încă calculează un scor de autoritate pseudo-domeniu pentru site-urile de astăzi.

Domeniul autorității masive și rangul 'trust' a fost acordat unor site-uri de succes care au câștigat o mulțime de legături din surse credibile și alte autorități de afaceri online.