ADAUGĂ

© 2022 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / News / CAZ MACABRU în Republica Moldova: au încurcat cadavrul unui bărbat cu al unei femei

Create a News listing

CAZ MACABRU în Republica Moldova: au încurcat cadavrul unui bărbat cu al unei femei

Postat la Sep 26, 2021

Angajații de la firmă de pompe funebre din Republica Moldova au încurcat cadavrele a doi decedați. Au îmbrăcat un bărbat cu haine de femeie și l-au predat familiei greșite.

Cazul s-a petrecut în raionul Hîncești, unde rudele unei femei decedate s-au găsit în situația în care s-au aflat aproape să înmormânteze o altă persoană.

Despre greșeala celor de la Servicii Funerare, rudele ar fi aflat abia acasă, întrucât la morgă li s-a interzis să deschidă sacul în care se afla cadavrul femeii.

Rudele femeii decedate s-au arătat indignate indignate de situația în care au fost puse.

„Hainele sunt ale noastre, omul nu. Aici e bărbat, cum ați îmbrăcat bărbatul cu haine de femeie? Să vadă toată țară, de ce nu ne-au permis să vedem mortul la morgă? Oamenii nu-s vinovați, pe care l-ați arătat pe acela l-au luat”, a spus o rudă, potrivit Realitatea.md.

În final, angajații firmei au schimbat cadavrele, învelite în saci, semn că ar fi decedat de COVID-19.

Citeşte şi: Situaţie incredibilă la Târgovişte: angajaţii DAS cer spor de „plictiseală, moleşeală, apatie şi oboseală”

Citește și... Angajații pot merge la serviciu doar dacă dețin certificatul verde. SALARIILE celor care nu respectă legea vor fi SUSPENDATE! Unde s-a luat această decizie Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România...