ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / News / Afla despre importanta unui Instant Apa Calda

Create a News listing

Afla despre importanta unui Instant Apa Calda

Postat la May 10, 2018

Sunteti in cautare de instant apa calda? Ati venit unde trebuie! Calore Shop dispune de o gama variata de echipamente, precum instanturi, termostate, detectoare, pompe si multe altele, la cele mai competitive preturi! Apa cală demult nu mai reprezintă un lux ci o necesitate pentru a efectua cu mai mult spor toate treburile prin casă sau chiar pentru a efectua igiena personală. Apa caldă instant o putem primi atât centralizat prin conductele de apă cât şi prin intermediul diverselor aparte electrice sau pe gaz. Apa caldă instant o putem obţine de la un instant electric sau instant pe gaz. Atât prima categorie de instanturi cât şi cea de-a doua ne vor asigura permanent robinetele cu instant. Instanturile desigur sunt o soluţie minunată, în momentul în care dorim să ne asigurăm locuinţa cu apă caldă instant, dar ele oricum ocupă loc, mai mult sau mai puţin, şi de aceea au fost inventate chiar şi robinete electrice. Aceste robinete instant apa calda se instalează pe chiuvetă, se racordează la curentul electric şi apa caldă va începe să curgă în cantități nelimitate.

De ce insa v-ati indrepta atentia spre un instant spre exemplu si nu spre un boiler electric? Cum consuma un astfel de instant? Un instant electric spre exemplu va consuma energie electrica doar in momentul in care este pornit. Acest lucru e clar un avantaj, intrucat daca luam in calcul ideea ca un instant va reduce astfel mult valoarea facturilor de apa calda, acest lucru ne va atrage atentia cu siguranta. Pentru ca apa sa fie mentinuta la o temperatura constanta (clada), un boiler, spre deosebire de un instan va trebui deci tinut in priza mereu, consumand deci mai multa energie electrica.

Boilerele sunt echipamente pentru prepararea si stocarea instant a apei calde. Rezervorul de stocare a apei este fabricat din otel, protejat de coroziunea apei, cu protectie la supraincalzire si suprapresiune asa ca poti sta linistit in propria casa in timp ce boilerul are instant apa calda. Boilerele electrice folosesc ca si sursa de incalzire a apei instant electricitatea.,avand spatiu de depozitare variat intre 10-30 litri pana la 150 de litri cele mari. Boilerele termoelectrice folosesc atat sursa electrica cat si agentul termic pentru incalzirea instant a apei.