ADAUGĂ

© 2022 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Pompe Submersibile de la Amitech

Acasă / Directory / Pompe Submersibile de la Amitech

Create a Directory Listing

Ca de obicei, inainte de achizitionarea unei pompe submersibile trebuie sa fii atent la mai multe aspecte. Cel mai bine este sa apelezi la personal specializat dar ca ponturi generale, pentru o astfel de pompa conteaza debitul de apa necesar si inaltimea de pompare necesara. In functie de acesti doi parametri se stabileste ce fel de pompa iti este necesara. Principiul de functionare este relativ simplu, in sensul ca atat pompa cat si motorul electric sunt introduse in tuburi care la randul lor sunt bagate in puturi. De pompe se conecteaza apoi o conducta sau un furtun care sa duca apa pana la robinet. Ce face pompa este sa impinga practic apa in sus, printr-o conducta.

Care sunt avantajele unei pompe submersibile? Astfel de pompe sumbersibile au cateva avantaje fata de un hidrofor de exemplu si anume consumul energetic. Sunt mai eficiente la acest capitol, deoarece sunt mai fiabile. De asemenea stau mai bine si la capitolul presiune, au o rezistenta crescuta la apa datorita masurilor de protectie. Mai au si alte avantaje, cum ar fi faptul ca nu au nevoie de spatiu suplimentar de amplasare ca hidroforul pentru ca se amplaseaza direct in put. De asemenea, poate trage apa de la adancimi mari fara sa fie necesara amorsare si fara sa faca prea mare zgomot. Ca atare, daca te afli intr-o zona fara retea de apa potabila, pompa submersibila poate sa fie o solutie pentru alimentarea curenta cu apa automata.

Este cu atat mai utila o astfel de pompa cu cat de exemplu ai si un solar sau o gradina te ocupi. În funcție de datele oferite de către acest site pot fi alese exact acele tipuri de pompe care corespund cel mai bine necesităților din teren. Părțile constructive și componentele acestei pompe SKM 100 sunt din inox. Acest material rezistent le asigură practic buna funcționare în orice condiții, astfel încât durata de viață să fie în mod vizibil și considerabil îmbunătățită.

Postat la Jun 04, 2018