Add Listing

© 2019 All rights reserved. SEOmaxim Romania

Livrari Pizza Sector 5 de la Pikandy Plus in cel mai scurt timp

Home / Directory / Livrari Pizza Sector 5 de la Pikandy Plus in cel mai scurt timp

Create a Directory Listing

Livrari Pizza sector 5 de la Pikandy Plus este o firma ce livreaza pizza (si mancare) in Bucuresti in sectorul 5. Se pot comanda 18 sortimente de pizza in functie de preferinte. In meniul celor de la Pikandy plus se mai gasesc paste si salate la unicul pret de 9,9 lei. Deaemenea daca vrei ceva clasic in genul meniurilor gaseste cateva posibilitati tot la pretul de 12,9 lei. Din cate se pare Pikandy Plus incearca sa se pozitioneze in functie de pret si ca au calitate buna.

Eu nu am incercat si nici nu cred ca voi incerca sa comand de la Pikandy Plus deoarece am avut probleme multe cu firme de livrare mici care aveau pretul mic. Program zilnic de livrare ok 10:00 - 22:00. Daca nu esti in zona de livrare, adica intr-o parte din sectorul 1, la orice comanda se percepe o taxa de livrare (nu se precizeaza care este taxa). Un plus este faptul ca primesc bonuri de masa. Acest avantaj o sa dispara deoarece din ce in ce mai putini angajati mai primesc bonuri de masa. Daca a comandat cineva de la Pikandy Plus sunt curios de cateva pareri de bine sau de rau. Nu conteaza daca parerea este de bine sau de rau.

Urmatorul pas este sucul de rosii care se face din rosii depielitate si mixate (cele la conserva sunt ideale) Cum se pune sucul pe pizza: se ia un polonic mai mare,se umple si se toarna in centrul pizzei. Cu fundul polonicului se intinde uniform pe aproape toata suprafata pizzei. Foarte important pentru aspect este sa nu turnati sucul pe toata suprafata, trebuie sa lasati si o margine goala de circa un deget.

Urmatorul pas este pusul branzei pe pizza. Mare atentie, majoritatea oamenilor fac pizza cu mozzarella, dar eu va spun un mic secret profesional: aveti mai multe sanse de reusita daca in loc de mozzarella folositi pizzarella. Pizzarella este o versiune speciala de mozzarella intru cat este mai putin umeda si rezista mai bine in cuptor, asta inseamna ca este idealizata pentru livrari pizza sector 5. Anumite persoane pun branza pe pizza taiata milimetric in forma de oval, altele toaca/razuie branza si o imprastie pe pizza. Eu cred ca a doua versiune da rezultate mai bune, dar ramane la aprecierea celui care face livrari pizza sector 5 cum sa procedeze.

Ultimul pas este ornarea pizzei, adaugati deci o foaie de basilico (busuioc) proaspat, una singura ! In acest moment aveti o clasica pizza Margherita , una dintre cele mai apreciate pizze de catre publicul cunoascator. Daca vreti sa ornati pizza cu alte ingrediente aveti doua alternative: ori le puneti inainte de a le baga la cuptor (pentru alimente cude si ciuperci taiate gros) ori le puneti imediat dupa ce scoateti pizza din cuptor. In marile pizzeri, majoritatea alimentelor se pun imediat dupa ce scoti pizza, dar anumite alimente este esential sa le puneti inainte, aici ramane sa va informati.

Un mic sfat pentru pizza pe care il puteti trece cu vederea: o pizza „buna” este o pizza cu putine ingrediente, cu cat puneti mai mult e chestii pe livrari pizza sector 5, cu atat riscati sa amestecati gusturile. Dar preferintele nu se discuta, daca vreti sa mancati o pizza ca sa faceti burta mare, puteti pune de toate, daca vreti ceva mai fin incercati sa reduceti din incarcatura. O alta chestie importanta este sa nu inlocuiti ingredientele: sa nu puneti cascaval in loc de mozzarella, sunca de Praga sau pastrama in loc de prosciutto.

Posted on May 30, 2018