Add Listing

© 2019 All rights reserved. SEOmaxim Romania

Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei in Bucuresti

Home / Directory / Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei in Bucuresti

Create a Directory Listing

Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei beneficiaza de personal calificat si bine instruit in lucrul cu copiii de cresa. La gradinita sector 1 Prichindei si Voinicei sunt primiti copii in grupa de cresa care au implint varsta de 1 an. Grupele de cresa necesita o atentie speciala, pentru ca sunt copii foarte mici, cu multe nevoi emotionale dar si de securitete fizica. Copiii de cresa sunt ajutati prin jocuri, cantece, mici poezioare, sa isi dezvolte atat motricitatea cat si vocabularul.

Cursurile de puericultura ajuta personalul grupelor de cresa in munca zilnica cu micutii dar si sa satisfaca nevoile si cerintele acestei varste atat de fragede. Mancarea la gradinita Prichindei si Voinicei este in asa fel gatita si pregatita, incat si copiii cu varsta de 1 an o pot manca fara nici un fel de dificultate. Sub atenta supreveghere si indrumare a medicului pediatru, alcatuim un meniu saptamanal, care sa contina proteine, vitamine, minerale si lactate, atat de necesare unei dezvoltari armonioase si sanatoase.

Parintii au fost intrebati despre mersul la cresa si activitatea sociala cu copiii din afara familiei in timpul primului an de viata. Cercetatorii au descoperit ca nivelurile crescute ale activitatii sociale in afara casei erau legate de reducerea consistenta a riscului de ALL. Este foarte linistitor pentru parinti. Ne-am confruntat cu o multime de teorii despre factorii care produc leucemia, dar acest studiu ne duce la o concluzie foarte ferma. El a declarat ca tratamentele au devenit mai bune si ca acum circa 75% dintre copiii bolnavi de leucemie supravietuiesc bolii.

Multe mamici sunt ingrijorate insa trebuie stiut ca imunitatea copilului se dobandeste in timp si ca cel mai bine este sa fim pregatiti cu reguli de igiena, informatii si mult calm. Daca tu, ca mamica, esti mereu in cautarea unei bone sau babysitter pentru a nu iti duce copilul la gradinita, ar trebui sa te gandesti mai bine. Psihologii sunt de parere ca beneficiile gradinitei sunt foarte importante pentru dezvoltarea copilului. Cu cat copiii sunt inscrisi mai devreme intr-o forma de invatamant (cresa, daycare, gradinita), cu atat vor fi mai mari castigurile pentru dezvoltarea lor.

Posted on May 30, 2018