Add Listing

© 2019 All rights reserved. SEOmaxim Romania

Gradinita Particulara Sector 1 in Bucuresti

Home / Directory / Gradinita Particulara Sector 1 in Bucuresti

Create a Directory Listing

Doriti sa va inscrieti copilul la o Gradinita Particulara Sector 1? Ati venit unde trebuie! Multi parinti si-ar dori ca, atunci cand se afla la birou sau intr-o calatorie de afaceri, sa stie ce face copilul lor la gradinita particulara sector 1 sau la scoala. In Bucuresti, acest lucru va fi posibil datorita unei firme care va implementa un program de supraveghere la gradinita particulara sector 1 si la scoala primara pe care le detine. La sfarsitul acestei saptamani, in toate clasele vor fi montate camere video, iar parintii vor putea sa-si urmareasca odraslele pe internet, prin simpla introducere a unei parole. Programul este unic in Romania, dar ideea a fost preluata din Europa.

Cristian Stanciu, directorul executiv al Fundatiei Ecologice Green (FEG), cea care detine unitatile de invatamant. Proprietarii au suportat integral costul implementarii sistemului, adica aproximativ 3.000 de euro. Fundatia le cere, in schimb, parintilor sa semneze un contract de confidentialitate, prin care se obliga sa nu divulge nimanui parola. In caz contrar, vor plati despagubiri considerabile.

Proprietarii unitatilor de invatamant au decis sa nu le spuna copiilor ca vor fi supravegheati chiar de mama si tata in timp ce se afla la ore. Daca elevii nu prea au un cuvant de spus, cadrele didactice au reactionat imediat. Acesta crede ca, desi la inceput ii va inhiba pe educatori si profesori, sistemul va duce in final la o mai buna calitate a actului educational. De cealalta parte, parintii sunt convinsi ca rau nu are cum sa fie.

In Bucuresti, gasirea unei gradinite in sectorul tau e greu de facut deoarece locurile sunt limitate si nu poti spune ca gasesti peste tot ceea ce iti trebuie si ceea ce vrei pentru copilul tau. Aceasta gradinita particulara sector 1 iti ofera toate motivele necesare care sa te faca sa o alegi dintre cele care sunt disponibile pe piata. Nu uita sa tii cont si de dorinta copilului tau atunci cand veti merge sa cautati o gradinita sector 1 pentru el, caci, in cele din urma, el va fi cel care va fi acolo zi de zi. Cauta un afterschool sector 1 perfect pentru copilul tau! Oricine este parinte stie cat de importanta este educatia copilului sau copiilor sai.

Posted on May 24, 2018