ADAUGĂ

© 2022 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Cum sa alegem o Gradinita Particulara Sector 1 pentru copil?

Acasă / Directory / Cum sa alegem o Gradinita Particulara Sector 1 pentru copil?

Create a Directory Listing

Cauti o Gradinita Particulara Sector 1 in Bucuresti? Ai venit unde trebuie!Curatenia este pe primul loc pe lista noastra de responsabilitati si avem grija la detalii. Am instalat filtre performante pentru apa astfel incat copii sa aiba tot timpul acces la apa sanatoasa si curata, iar salile de joaca sunt dezinfectate zilnic cu lampa UV cu proprietati antibacteriene. Pentru a stimula sistemul imunitar si a impiedica raspandirea bacteriilor facem aromaterapie cu ulei din arbore de ceai (antiobiotic natural) in perioada rece in toate salile de joaca, iar cei mici dorm in paturi confortabile, aprobate de Ministerul Sanatatii.

Copilul tau a avea la gradinita particulara sector 1 viata lui frumoasa, interesanta si lipsita de griji despre care iti va povesti cu entuziasm in fiecare seara. Va simti ca este parte din familie si va primi dragostea si atentia de care are atata nevoie. Va avea acces la o gama larga de jucarii, jocuri si mici unelte, iar impreuna cu educatoarele va face activitati interesante in fiecare zi. Te implicam si pe tine, vei putea vedea in timp real pozele publicate de noi pe Facebook ca sa iei parte la momentele importante din viata lui.

Copiii sunt evaluati anual de o echipa de specialisti (educatori, psihologi, muzicieni, sahisti, pictori) pentru descoperirea abilitatilor sale unice. Incepand cu varsta de 4 ani toti copii sunt evaluati prin joaca pentru a putea sa-i directionam spre Cluburile de Performanta - muzica, pictura, sah, teatru, matematica, povesti, etc. O data pe saptamana, pe tot parcursul anului scolar, psihologii gradinitei tin si cursul „Dezvoltarea personala a copilului” ca sa te ajute pe tine sa-l ajuti pe el. Perioada petrecuta la gradinita particulara sector 1 este una formatoare, de aceea este important ca cel mic sa primeasca educatia de care are nevoie. Practicile noastre respecta curriculumul national prevazut pentru copii cu varste intre 3-7 ani pregatindu-i pentru anii de scoala de mai tarziu. In plus, oferim ca optional GRATUIT engleza intensiv si logopedie o sedinta pe saptamana pentru parintii care solicita acest serviciu. Aceste actiuni simple cu o importanta extraordinara pentru copii, ii responsabilizeaza si ii ajuta sa isi intuiasca propriile forte, printr-o participare activa si constienta la “ceva foarte important”.

Copilul tau are nevoie sa fie intr-un mediu activ in care este tratat cu consideratie si in care primeste atentie. Activitatile alese de educatoare si modul de abordare trezeste curiozitatea copilului si il fac sa isi doreasca sa invete si sa inteleaga informatia. Oferim o alternativa viabila si demonstrata la invatatul mecanic disfunctional si des practicat in sistemul de invatamant de stat.

In functie de dorintele dvs si de abilitatile copiilor, acestia mai pot urma cursuri de dans, inot, arte martial, tenis, informatica. De asemenea, la gradinita particulara sector 1, se mai pot efectua sedinte de logopedie si psihoterapie, atunci cand acestea sunt necesare. Printre activitatile extracurriculare se numara vizitele la muzee, Gradina Botanica, Zoo, Ferma de Animale, excursii etc. Si noi suntem parinti. Sanatatea copiilor dvs este esentiala in procesul de crestere. Mesele copiilor sunt astfel concepute incat ei sa primeasca zilnic aportul de nutrienti necesar conform varstei.

Echipa medicala de la Gradinita particulara sector 1 e cea care calculeaza aportul caloric al fiecarei mese, iar meniul se modifica in fiecare saptamana. In fiecare vineri li se ofera copiilor posibilitatea sa-si faca singuri salata, pentru a invata practic ce inseamna sa mananci sanatos. In viata fiecarui copil, mai ales a celor care abia incep sa-si educe miscarile si sa-si descopere abilitatile fizice, se mai intampla si mici accidente, cu rani usoare.

Juliturile”, “bubitele” si micile vanatai, din pacate, nu lipsesc nici la Gradinita Berceni Arici Pogonici. Insa atunci cand aceste accidente se produc suntem cu totii in masura sa facem ceea ce e necesar : sa dezinfectam si, mai ales, sa mangaiem. La Gradinita sector 4 Arici Pogonici scopul principal este de a-I face pe copii sa se simta ca acasa. Totul, de la mobilier pana la personal este gandit si realizat pentru ca acest scop sa fie atins.

Pentru cei care inca nu s-au decis, gradinita Berceni nu face discriminari in ceea ce priveste regulile de inscriere. Copiii sunt bineveniti indiferent de rasa, culoare, religie, nationalitate, sex sau varsta. Doar la Gradinita particulara sector 1 Prichindei si Voinicei copilul dvs a fi in deplina siguranta, iar dvs va veti regasi linistea de care aveati nevoie.

Postat la May 22, 2018