ADAUGĂ

© 2023 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / Blog / Princhidei si voinicei cea mai buna gradinita particulara SECTOR 1

Create a Blog listing

Princhidei si voinicei cea mai buna gradinita particulara SECTOR 1

Images for Princhidei si voinicei cea mai buna gradinita particulara SECTOR 1

Gradinita Particulara Prichindei și Voinicei este Gradinita Sector 1 care va ofera cel mai prielnic si prietenos loc unde sa va lasati copilul, cat timp sunteti ocupat cu locul de munca. Locatia este in zona Baneasa, intr-o cladire pe trei nivele cu un spatiu generos de 500 mp si o curte de 1000 mp, din care jumatate este amenajata ca loc de joaca. Avem atat Cresa Particulara in Sectorul 1, cat si Gradinita Sector 1.

Predarea într-o limbă străină și opționale diversificate. În toate grădinițele particulare predarea se face într-o limbă străină: engleză, germană, spaniolă, maghiară, etc.

Personalul de la Prichindei si Voinicei este riguros selectionat si pregatit. Noi apreciem diversitatea, stiind ca niciun copil nu seamana cu altul, fiecare copil este special si vine pe lume cu un bagaj de abilitati care trebuie cultivate; educatorii sunt pregatiti sa lucreze cu copii care au diferite calitati si nevoi.Noi punem accent pe o alimentatie sanatoasa, pe comunicare, dar si pe dotari pentru ca vrem sa oferim confort copiilor tai.

  1. Resurse și dotări la standarde europene. Curte exterioară special amenajată pentru activități în aer liber, minim 30 de minute în aer liber indiferent de temperatură - cu excepția precipitațiilor, fiecare copil are dulăpior și pat propriu, cadrele didactice au suporturi educaționale performante: calculator, video-proiector, planșe didactice, cărți și materiale achiziționate fără costuri adiționale din partea părinților, etc.

  2. Grupe cu mai puțini copii. Maxim 12 copii sunt într-o grupă de grădiniță particulară, astfel educarea pune accentul pe dezvoltarea personală și pe actul educațional individualizat.

  3. Program prelungit, funcționare pe timpul verii. Părinții își pot lăsa copilul la grădiniță până la maxim ora 19:30. Există trei programe: scurt – fără masă, mediu – cu masă de prânz, prelungit – totul inclus. În cele trei luni de vacanță de vară, grădinița privată funcționează în regim de club de vacanță. Copiii fac doar activități de recreere, într-un cadru organizat cu aceleași cadre didactice.