ADAUGĂ

© 2023 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / Blog / Pilota puf gasca

Create a Blog listing

Pilota puf gasca

Images for Pilota puf gasca

Pilota puf gasca are ca proprietati principale circularea aerului si pastrarea caldurii. Puful de gasca cu care este umpluta pilota mentine o temperatura constanta a corpului si previne astfel transpiratia.
Pilotele reprezintă un accesoriu absolut necesar în orice locuință, drept pentru care am reunit o colecție impresionantă de pilote, de dimensiuni diferite, cu umplutură lână, silicon sau puf de gâscă, cu înveliș de bumbac sau microfibră.
La noi găsești în mod sigur orice îți dorești!

Cum alegi cea mai bună pilotă din pene și puf de gâscă? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă pilota din pene și puf de gâscă potrivită nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Poate una din cele mai avantajoase alegeri pe care o poți face în materie de accesorii pentru pat, este pilota din pene și puf de gâscă. Considerată de foarte mulți o variantă de lux, o plapumă cu astfel de umplutură este o variantă care îți oferă cele mai călduroase nopți de iarnă și o temperatură plăcută vara, la un confort sporit deoarece pilota nu este nicidecum grea.Cu siguranță ești conștient de faptul că somnul este foarte important atât pentru sănătatea ta fizică și psihică, dar și pentru performanța ta la locul de muncă sau pentru a avea o bună dispozițieOdată ce ai conștientizat acest lucru, cu siguranță ești dispus să investești într-un somn de calitate, iar o pilotă potrivită te va ajuta cu siguranță să te odihnești ca un copil mic.

Dimensiuni: 230 x 200 cm
Culoare: alb

Compozitie:

  • umplutura: 100% puf de gasca
  • exterior: fata de bumbac, tip nanghin

Instructiuni de intretinere:

se spala la 30°C;
nu se calca;
se usuca natural.