ADAUGĂ

© 2023 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / Blog / Aparate de bronzat

Create a Blog listing

Aparate de bronzat

Images for Aparate de bronzat

Aparatele de bronzat are toate calitatile care asigura o sedinta de bronzat ideala intr-un salon de bronzat. Designul sau modern si dinamic, functiile moderne si accesibile, tuburile de lumina UV performante – acestea sunt principalele atuuri ale solarului.

Daca esti in cautarea unui bronz SANATOS, unic, uniform pe tot corpul dar si rapid de realizat apelati la aparatele de bronzat.

Pielea bronzată este un trend și o necesitate în ziua de astăzi. Având o piele bronzată ești mai încrezător în tine, bronzul reduce vizibilitatea celulitei, subtiază silueta, până și hainele se aseaza intr-un mod placut pe o piele bronzata si sunt doar cateva motive pentru care alegem sa incercam o astfel de tehnologie ultra sigura si o inovatie nemaiîntâlnită. Diferenta dintre expunerea la razele UV si soare este ca intr-un studio de bronzat (solar) puteti controla expunerea prin minute si depinde de pigmentul fiecarui client in parte fara sa ajungeti la arsurile nedorite.Razele UV trateaza si boli precum ACNEEA, NEURODERMATITA, CIUPERCI, PSORIAZISUL, OSTEOPOROZA.Bronzul stimuleaza productia de colagen si elastina din corp, activeaza circulatia sangelui, amelioreaza conditia generala si va da o stare de bine, intarirea oaselor cu ajutorul neoanelor ce contin VITAMINA D etc.