ADAUGĂ

© 2023 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / Blog / In luna aprilie oferta lenjeria poplin

Create a Blog listing

In luna aprilie oferta lenjeria poplin

Images for In luna aprilie oferta lenjeria poplin

Poplin este denumirea comercială a unui material din pânză cu striaţii fine. Numele de poplin este doar un termen comercial şi nu este limitat la un anumit tip de fibră. Poplinul poate fi produs din bumbac, mătase, lână, vâscoză, poliester sau un amestec de fibre.

Lenjeria poplin contine o ţesătură din bumbac fin, lucios şi gros, dar care este la fel de simplu şi solid ca bumbacul însuşi. De asemenea, există anumite caracteristici comune în privinţa întreţinerii şi îndepărtării petelor. Poplinul este de asemenea un material foarte confortabil care se aseamana la atingere cu bumbacul, dar mult mai catifelat si mai placut. Tocmai de aceea pretul uneia este mai mare decat ce al unei lenjerii din bumbac 100%, dar achizitia acesteia poate fi vazuta ca o investitie. Durata de viata poate ajunge si la 5 ani fara urme prea mari de deteriorare.

Bumbacul de tip Poplin este bumbac 100%, cu tesatura mercerizata, cu fire de urzeala mai subtiri decat cele de bateala, dar mult mai des tesute.

Aceste lenjerii sunt lucrate impecabil, imprimeul este identic cu cel din poza, culorile se mentin intacte chiar si spalate la 60 de grade, au cusaturi perfecte si vin ambalate in cutii elegante de carton, fiind un cadou ideal.

Lenjerie de pat pentru 1 persoana, cu 3 piese, confectii din Bumbac Poplin.

Dimensiune cearceaf pilot: 160cm x 220cm

Dimensiune cearceaf pat: 160cm x 240cm

Dimensiune fata de perna: 50cm x 70cm (1 bucata)