ADAUGĂ

© 2023 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / Anunțuri / Pompe cu Surub in domeniul casei

Adaugă un Anunț

Pompe cu Surub in domeniul casei

Pompe Cu Surub

Amitech este cel mai vechi producator european de pompe cu surub, functionand fara intrerupere din 1860, sub acelasi nume si deservind inca de atunci numeroase ramuri ale industriei. In acest moment Amitech este parte integranta a Colfax Corporation, una dintre cele mai importante corporatii industriale in plan mondial, beneficiind astfel de facilitatile schimbului de informatii, tehnici, tehnologii si know-how intre subsidiarele grupului. Fluid Sistem este reprezentanta locala a acestui producator, in parteneriat cu A.Rada GmbH - Austria.

Vasta gama de pompe produse de Amitech cuprinde pompe cu surub centrifugale, pompe cu doua sau trei suruburi, pompe cu surub excentric (cavitati progresive), pompe cu elice ( propeller pump ), precum si pompe peristaltice si maceratoare. Pompele cu doua sau cu trei suruburi sunt utilizate pentru a pompa uleiuri sau orice alte fluide lubrifiante, cat si fluide cu capacitate de ungere foare scazuta sau chiar fluide non-lubrifiante. Caracteristicile principale ale pompelor cu doua sau trei suruburi sunt: pompe cu surub auto-amorsante, cu o eficienta de pompare ridicata, silentioase si potrivite din punct de vedere functional pentru a fi utilizate cu variatoare de turatie (convertizor de frecventa).

Fluidul de lucru este pompat permanent, in mod continuu, fara pulsatii, fara turbulenta si fara a fi supus oricarui alt stres mecanic. Design-ul special al suruburilor creaza in interiorul pompei adevarate camere etanse pline cu fluid, care este transportat pe directie axiala intre orificiile de absorbtie si refulare datorita miscarii de rotatie a suruburilor. In ciuda acestei miscari de rotatie a suruburilor, in fluid nu se creaza turbulente.

De asemenea, jocul de volume, atent studiat, elimina complet efectul de zdrobire ce ar putea fi exercitat de forta centrifuga asupra fluidului. Sunt disponibile versiuni orizontale sau verticale, montaj in design compact sau cu cuplare elastic, pe placa de baza sau pe suport, inclusiv versiuni pentru montaj imersat in rezervor, atat pe orizontala cat si pe verticala. De asemenea, sunt disponibile versiuni cu cuplaj magnetic. Intreg ansamblul de pompare poate fi certificat conform API. Capacitate maxima pana la 2.500 m3/h; presiuni maxime de refulare pana la 280 bar.