Add Listing

© 2019 All rights reserved. SEOmaxim Romania

Gradinita Particulara Sector 1 Prichindei si Voinicei pentru cei mici

Home / Ads / Gradinita Particulara Sector 1 Prichindei si Voinicei pentru cei mici

Create a Ad listing

Gradinita Particulara Sector 1 Prichindei si Voinicei pentru cei mici

Call

Gradinita particulara sector 1 Prichindei si Voinicei - Locul unde miracolele devin realitate ! Copiii sunt mereu important atat pentru dvs cat si pentru noi, gradinita Prichindei si Voinicei. De la noi plecati mereu cu inima impacata, convinsi fiind ca ati lasat copiii pe maini bune, in cele mai bune conditii. Perioada prescolara este prea importanta in viata unui copil pentru a fi neglijata. Este perioada cea mai plina de surprize, de cunostinte noi, de bucurii, de mari realizari.

Nicaieri nu e ca la Gradinita particulara sector 1 ! Copiii sunt adevarate miracole in viata noastra si trebuie tratati cu multa grija, intelegere, devotament si mai ales cu multa, multa dragoste. Gradinita , are o singura misiune de realizat, aceea de a va ajuta sa va transformati copiii in oameni adevarati. In oameni, da, petru ca azi, in vremurile pe care le traim, “a fi om e lucru mare”. Gradinita a fost astfel creata incat sa implineasca toate cerintele copiilor la varsta prescolara.

Dotarile sunt de asemenea conform varstei si nevoilor prescolarilor, incepand cu mobilierul din salile de clasa si terminand cu dormitorul unde odihna si confortul copiilor este pe primul loc. In ceea ce priveste siguranta, aceasta este foarte importanta pentru noi, Gradinita particulara sector 1, tocmai pentru ca stim ca viata unui copil este nepretuita. Gradinita Prichindei si Voinicei ofera Educatia de care copilul Dvs are nevoie !

In ceea ce priveste oferta educationala, la Gradinita particulara sector 1 copiii vor avea parte de o educatie pe masura aptitudinilor si calitatilor fiecaruia. Obiectivele principale ale procesului educational sunt urmatoarele: îngrijirea atentă a fiecărui copil, preocuparea pentru adoptarea unui regim de viaţă sănătos, pentru menţinerea unei dispoziţii şi a unui tonus pozitiv, pentru echilibru şi dezvoltare armonioasă de la cea mai mică vârstă.

Programa conform careia se desfasoara activitatea de invatare in Gradinita Arici Pogoniciparticulara sector 1, cuprinde activitatile impuse de Ministerul Educatiei, precum educatia fizica, educatia pentru societate, desen, picture, cunoasterea mediului, abilitati practice etc. In functie de dorintele dvs si de abilitatile copiilor, acestia mai pot urma cursuri de dans, inot, arte martial, tenis, informatica. De asemenea, la gradinita noastra, se mai pot efectua sedinte de logopedie si psihoterapie, atunci cand acestea sunt necesare.