Add Listing

© 2019 All rights reserved. SEOmaxim Romania

Cea mai placuta Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei

Home / Ads / Cea mai placuta Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei

Create a Ad listing

Cea mai placuta Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei

Call

Vrei ca copilul tau sa se dezvolte intr-un mediu placut si interactiv? Alege Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei. Gradinita sector 1 Prichindei si Voinicei, Bucuresti se va ocupa de copilul tau chiar si pe perioada verii, in perioada 22 iunie - 31 iulie fiind desfasurat programul Summer School. Copilul tau va invata intr-un cerc restrans, numarul de copii fiind unul mic. Aici fiecare copil beneficiaza de atentie, timp, climat intim si familial, pe masura de nevoile acestuia.

Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta acomodarii, copiii nou veniti vor avea un personal supra-calificat care sa se ocupe de fiecare in parte. Parintii pot sa se implice in activitatile scolare ale copilului propuse de gradinita sector 1, astfel se creeaza o legatura stransa copil-parinte. Activitatile impreuna cu parintii se desfasoara in cadrul activitatii Zilele portilor deschise, cand parintii sunt liberi sa asiste la activitatile copiilor, ba mai mult, pot sa se si implice, programul implicand si activitati comune copil-parinte. In incheierea programului Summer School, copilul va primi un pasaport pentru succes, in urma activitatilor psihologice si de dezvoltare personala.

Acest pasaport atesta ca copilul a dobandit unele abilitati, in special dezvoltarea sa sociala si emotional-afectiva. Gradinita sector 1 Prichindei si Voinicei ofera suport copiilor intre 2 si 6 ani, unde copiii se adapteaza intr-un mediu familial. Grupele cuprind maxim 12 copii, acestia fiind beneficiarii atentiei si suportului personalizat din partea cadrelor didactice. Copilul va participa activ la activitatile prevazute de programa scolara. Studiile includ un bilingv englezo-roman.

Gradinita sector 1 detine in timpul anului scolar un program after school si altul before school, pentru parintii cu servici pana la ore mai tarzii, sau care-si incep mai devreme serviciul. Gradinita include cursuri in limba engleza, spaniola, germana, curs de arte plastice si pictura, curs de chitara si chiar curs de sah. Copilul beneficiaza de consiliere si evaluare psihologica, atelier de dezvoltare personala si sedinte la cabinet logopedic, in functie de nevoie. Fiecare grupa detine sala de clasa separat, dar si sala de clasa pentru activiati comune intre grupe, unde dezvoltarea sociala este principalul obiectiv.