ADAUGĂ

© 2022 Toate drepturile rezervate. SEOmaxim Romania

Acasă / Anunțuri / Cand cumparam un Instant Apa Calda

Adaugă un Anunț

Cand cumparam un Instant Apa Calda

Instant Apa Calda

Tot mai multi romani obisnuiesc sa cumpere un instant apa calda electric pentru a face dus sau pentru apa menajera calda. Un instant electric este recomandat pentru cei care nu au centrala pe gaze/lemne, pentru cei care stiu ca au probleme cu radet-ul (apa calda) sau pentru cei ce stau in zonele rurale. Un instant electric este recomandat pentru cei cu buget redus, in general costand intre 60 lei si 500 lei, in functie de putere, debit si dimensiuni. Consumul de kWh la un instant electric obisnuit este deobicei pe 3 trepte, si anume: 2kWh, 3 kWh, 5 kWh. In general la 2 kWh curge un pic rece, in perioada de iarna nu este recomandata.

Este ca o apa asa de vara, calduta. La 3 kWh apa devine ok. O apa calda cu adevarat si numai buna pentru corp. La 5 kWh deja e pentru cine suporta o apa fierbinte, o factura mare la energie. La 5 kWh deobicei pica clapele de la tabloul electric. Instalare instant apa calda electric: cand cumparati instantul primiti un manual care are instructiunile de instalare si utilizare. Oricum, este recomandat sa chemati un meserias ce se pricepe in instalatii sanitare si panouri electrice astfel incat sa faca o izolatie corecta si sigura. Atunci cand cumparati un instant apa calda electric primiti pe langa instant: dusul care este din plastic, furtun prin care trece apa calda.

Se dau: O casa cu centrala termica cu producere apa calda menajera in regim instant apa calda. Se cere: O solutie tehnica facila pentru a utiliza panouri solare in instalatia existenta. Solutie: Panouri solare cu circulatie naturala. Aceasta solutie este cea mai simpla si mai economica pentru a beneficia de energia gratuita oferita de soare. Sistemul de panouri solare cu circulatie naturala este usor de montat si nu va pune problema amplasarii unui boiler in casa, boilerul fiind situat deasupra panourilor solare. Acestea se pot monta pe acoperis, terasa sau in fata casei. Centrala termica cu producere a.c.m.

Termometru, termostat digital de control temperatura si comanda valva cu 3 cai. Se inchide robinetul prin care intra in centrala termica apa rece de la retea. Apa rece va intra in centrala prin boilerul sistemului solar. 3 cai deschide catre alimentarea cu apa rece a centralei termice. Apa intra in centrala si este incalzita de schimbatorul secundar al acesteia. Solutia este eleganta si simpla.

Nu necesita modificari majore in situatia in care instalatia este deja executata, practic se leaga la iesire apa calda de la centrala termica si se inchide robinetul de alimentare cu apa rece de la centrala.Automatizarea sistemului solar este de dimensiuni mici, iar vana cu 3 cai este deasemenea mica astfel incat sa i se poata gasi rapid loc. Un alt mare avantaj este ca nu conteaza ce marca este centrala sau ce automatizare are, deoarece nu interactioneaza la nivel logic cu aceasta.